Este o societate comerciala cu capital integral romanesc si a fost infintata in anul 2008.
Compania s-a dezvoltat de la un  retailer local la un furnizor a unui stil de viata.
Succesul se bazeaza pe doua branduri internationale CASA MODA si VENTI detinute de o companie globala de moda
CASAMODA Heinrich Katt GmbH & Co. KG .
Acesta cautare de solutii optime pentru piata romaneasca este dezideratul nostru si ne mandrim cu produse si servicii pe care le-am adaugat fundatiei noastre : PADDOCK’S, RED POINT, S4, LAVARD, NOTHFINDER, ICEBREAKER.

Dezvoltarea companiei se bazeaza pe 4 piloni:

ECHIPA – respect
pentru a oferi un serviciu bun, ai nevoie de talent, precizie și pasiune. Din acest motiv compania se concentrează pe oameni iar fiecare dintre angajații noștri este implicat în succesul companiei. Ne respectăm furnizorii, producătorii și clienții. În calitate de companie romaneasca ne angajăm să acționăm în mod profesionist și mai presus de toate în mod corect.

CALITATE – de cea mai inalta clasa
produsele pe care le comercializam reprezinta o promisiune de calitate. Oferim îmbrăcăminte de înaltă calitate consecventă. În cooperare cu partenerii noștri selectați, cautam produse moderne inovatoare iar in magazinele noastre  peste 20.000 de articole sunt manipulate în fiecare an și verificate de către controlul calitatii mărfurilor. 

DESIGN – la moda si de incredere
cautam in fiecare an la targurile internationale colectii care sunt create in functie de tendintele internationale si potrivite cu sezonalitatea romaneasca.Fiecare colectie este mai mult decat o suma de articole cumulate si reprezinta o multimes de dragoste pentru styling ce transforma fiecare produs intr-o piesa preferta.

PARTENERIAT –  deschis si corect
serviciile oferite se bazează pe relații de lungă durată, prin castigarea fiecarui client in parte si reintoarcerea acestuia sa cumpere de la noi.Ne vedem clienții ca parteneri care primesc toate informatiile necesare pentru o decizie corecta.