Contact

Adresa: Nicolae Balcescu nr. 62, Brasov, Romania

Telefon: 0268419323

Email: office@starcom.ro

Centrul Comercial STAR vă oferă un crâmpei din istoria și tradițiile comerțului brașovean. Situat în cea mai importantă zonă turistică a orașului Brașov, pe latura de sud a vechii cetăți, în imediata apropiere a aleii de sub Tâmpa, flancată de cele șapte bastioane construite în jurul Brașovului vechi, Centrul Comercial STAR este locul ideal pentru a vă bucura de o experiență de shopping în centrul istoric al orașului Brașov, dar și pentru a vă relaxa cu un cocktail savuros la cafeneaua de la ultimul etaj al complexului, pe terasa care oferă, în orice anotimp, o priveliște superbă asupra masivului Tâmpa.
Centrul Comercial STAR este cea mai importantă companie autohtonă din retailul local, practicând un comerț tradițional, dar investind constant în dezvoltarea și remodelarea spațiilor, în noi solutii pentru adoptarea tehnologiilor și tehnicilor de marketing moderne, pentru a ține pasul cu comerțul modern. Perspectiva noastră asupra activității comerciale vizeaza complementaritatea și nu rivalitatea modern/tradițional, vizând integrarea elementelor moderne în comerțul tradițional.

În Centrul Comercial STAR, veți găsi putea avea experiențe de shopping deosebite în spațiile STAR Boutique, unde puteti găsi atât mărfuri autohtone cât și de import GERRY WEBBER, BETTY BARCLEY, YOKKO, CARAMEL, TRIUMPH, JOOP, ROSCH – confecții femei si bărbați, marochinărie, mercerie, decorațiuni, cadouri, etc. De asemenea, Centrul Comercial STAR sprijină micii întreprinzători, furnizorii și producătorii locali, afaceri deținute de familii și transmise din generație în generație, ceea ce contribuie la sentimentul de comunitate și continuitate al centrului. Ciocolaterie, ceasornicărie, casa de schimb valutar, bijuterii si multe altele.
Fie că sunteți localnic sau turist, vă invităm să treceți pragul centrului nostru comercial, un loc unic și vibrant în care vă puteți relaxa savurând o cafea, admirând masivul Tâmpa și zidurile vechii cetăți și având o experiență de shopping de neuitat!