STAR Brașov - Etaj 1

All Mountain

Pentru ca tu să poți face asta, echipa Allmountain îți pune la dispoziție echipamente specializate pentru orice tip de activitate pe care îl preferi: drumeții și expediții montane, alergări de la A la Z și sporturi de iarnă precum schi de tură, alpin sau race.

Reprezentat prin Abitare CG SRL, allmountain.ro este sursa ta de încredere pentru echipamente și articole sportive profesionale pentru o gamă variată de activități în aer liber. Unici importatori și distribuitori oficiali în România al unor mărci de prestigiu precum THE NORTH FACE, PATAGONIA, ALTRA, ATOMIC, SCOTT, OLANG și SMARTWOOL. Cu locații în orașele cheie din România, te așteptăm oricând în magazinele allmountain din Brașov, București și Cluj. La toate acestea adăugăm posibilitatea de a comanda online, oferindu-ți cele mai bune produse și servicii.

STAR Brașov - Etaj 1

Rossignol

TrackSport – Experimentează excelența în sport și aventură în magazinul nostru, unde importăm direct articole sportive de la branduri de elită, inclusiv Rossignol, Icebär, Buff și multe altele. De la echipamente specializate la accesorii de înaltă performanță, oferim pasionaților de sport o gamă variată, asigurându-ne că fiecare produs reflectă standardele noastre înalte de calitate și inovație. Descoperă o lume a excelenței sportive și a confortului în brandurile pe care le aducem în exclusivitate pentru tine.

STAR Brașov - Etaj 1

Suma Shop

Încă din anul 2004, echipa SumaShop a ales să vină în ajutorul celor ce iubesc sporturile de iarnă, oferindu-le articole de schi, snowboard și nu numai, de la mărci de renume: Spyder, Stoeckli, BOGNER, Casco, Dolomite, Lasting. Pentru sporturi de iarnă, dar și pentru drumeții reușite, SumaShop îți oferă articolele potrivite, astfel încât confortul, calitatea și design-ul să se îmbine perfect.

Comanzi ușor cu Livrare Rapidă pe SumaShop.ro sau ne poți face o vizită în magazinul fizic din Brașov, în cadrul Star Brasov, etajul 1 (Str. Nicolae Bălcescu nr. 62).

Te așteaptă cei mai amabili colegi, gata oricând să îți recomande produsele care ți se potrivesc și să îți ofere sfaturi, atunci când ai nevoie.

STAR Brașov - Etaj 1

Mamam Woman

Mamam este locul unde moda întâlnește funcționalitatea la fiecare pas. Fie că sunteți în căutare de îmbrăcăminte casual, ținute elegante sau lenjerie intimă Mamam este locul potrivit. Gândit pentru femei de toate vârstele, magazinul nostru aduce o selecție de mărci de top din lume direct la picioarele tale. Colaborăm direct cu branduri precum: Gerry Weber, Betty Barclay, Triumph, JOOP, Selmark și multe altele. De asemenea colaborăm și cu producători români precum YOKKO, Caramel, LISCA care aduc un plus de valoare și prospețime magazinului nostru. Calitatea este prioritatea noastră, iar fiecare produs spune o poveste despre măiestrie și stil.

Acest site web stochează cookie-uri pe computerul dumneavoastră. Politica cookies