Locul în care moda și confortul se întâlnesc pentru a celebra stilul unic și individualitatea fiecărei femei. Credem că fiecare femeie merită să se simtă încrezătoare, puternică și frumoasă în propria piele, iar colecția noastră reflectă acest spirit.

Ne mândrim cu faptul că oferim nu doar piese la modă, ci și articole de îmbrăcăminte realizate din materiale de înaltă calitate. Ne asociem cu branduri precum YOKKO, GERRY WEBER, BETTY BARCLAY, CARAMEL, TRIUMPH, JOOP, ROSCH care acordă prioritate calității produselor și atenției la detalii, asigurându-ne că putem oferi articole de îmbrăcăminte care nu numai că arată fabulos, dar rezistă și la testul timpului.

De la ținute casual la ținute formale, selecția noastră cuprinde totul, de la rochii șic, topuri elegante, pantaloni confortabili, îmbrăcăminte exterioară elegantă și multe altele. Înțelegem că moda este o expresie personală, așa că oferim o gamă variată de stiluri, culori și mărimi pentru a satisface toate tipurile de corp si preferințe.

Pe lângă îmbrăcăminte, suntem specializați în furnizarea unei colecții rafinate de lenjerie intimă care îmbrățișează feminitatea și senzualitatea. Fie că sunteți în căutarea unei dantele delicate, a unei mătase luxoase sau a unor articole de zi cu zi confortabile, avem un sortiment de sutiene, chiloți și lenjerie de corp care vă vor face să vă simțiți încrezătoare și confortabilă din interior spre exterior.

Magazinul nostru pentru casă, unde stilul întâlnește confortul și funcționalitatea. Suntem dedicați să pregătim o colecție de articole esențiale pentru casă, care transformă casele în spații calde și primitoare. Selecția noastră cuprinde o gamă largă de lenjerii de pat, care acordă prioritate calității și esteticii. Pe lângă aceasta vă punem la dispoziție o selecție de prosoape și fețe de masă premium, fabricate în România.

Rossignol is the iconic winter sports brand. Aimed at all enthusiasts, whether amateurs or experts, it offers products – equipment, clothing, accessories – for alpine skiing, Nordic skiing and snowboarding.

Rossignol este marca emblematică a sporturilor de iarnă. Se adresează tuturor pasionaților, fie că sunt amatori sau experți, și oferă produse – echipamente, îmbrăcăminte, accesorii – pentru schi alpin, schi nordic și snowboarding.

Apreciind istoria si traditia produselor Spyder, incepand cu anul 2004 echipa SumaShop.ro a ales sa comercializeze si sa vina in ajutorul celor ce iubesc sporturile de iarna. Din acel moment si pana astazi am simtit cum produsele Spyder ne ofera confortul si posibilitatea de a practica schiul la cel mai inalt nivel, dezvoltandu-se totodata si colectia casual pe care o purtam in viata de zi cu zi. De la piesele elementare de schi precum combinezoane, pantaloni de schigeci de schi, atât pentru bărbati, cât și pentru femei și copii, până la accesorii care sunt și ele de nelipsit: sosete skimănușicăciuli și nu numai, la SumaShop.ro vei găsi mereu produsul Spyder dorit. 

Nu ne-am oprit doar la brand-ul Spyder cunoscut in intreaga lume, ci am ales sa aducem in piata din Romania si alte produse care sa vina in completarea lor pentru a forma un echipament sportiv pe masura.

Allmountain.ro este importatorul și distribuitorul oficial în România al brandurilor The North Face, Patagonia, Smartwool, Scott, Atomic, Altra si Olang.
Dorim să aducem împreuna pasionații de sporturi outdoor, mișcare și iubitorii de munte, prin colecții diversificate pentru drumeție, călătorie, alergare sau schi, de la branduri de renume.