Bijuteria STIL 2020-07-17T07:10:33+00:00

Project Description

BIJUTERIA STIL

O poveste purtată pe deget

A fost odată ca niciodată un mic magazin intr-un  oraşel modest. Totul a inceput cu o mână de angajaţi foarte tineri. Deprinderile si entuziazmul lor au condus la formarea unei viitoare echipe de succes. De atunci înainte, în cei 25de ani de experienţă, noi am devenit cu adevarat o familie.

Cand avea 30 de ani, fondatorul ştia foarte puţine lucruri despre bijuterii. Pasiunea lui l-a ajutat să ţină pasul cu timpurile grele, precum şi dorinţa lui de a se autodepăşi. Din cauza mediului greu de afaceri din anul 1991, pe masură ce inflaţia creştea, el a trebuit sa obţină un credit bancar cu o dobândă enormă, pentru a-şi urma visul.

Înainte sa-şi urmeze cariera in oraş, soţia lui a simţit că trebuie să  facă parte din acel vis, deschizând un alt magazin în centrul vechi al oraşului, pentru a recompensa munca echipei.

Interesul ei pentru frumos s-a dezvoltat în dorinţa de a diversifica bijuteriile.  Acel mic magazin s-a dezvoltat astăzi pe piata naţională. Visul lor din copilărie avea să se îndeplinească.

La început noi produceam doar bijuterii din aur. Astazi, am reuşit să creăm inele si verighete cu diamante în propriul atelier la preţuri accesibile.

Ne place să credem că fiecare din bijuteriile noastre sunt imbogaţite cu un strop de infinit.